عبرت از گذشتگان

ساخت وبلاگ

در کتاب "امام زمان (عج) در کلام اولياي رباني" آمده است:




گالري تصاوير سوسا وب تولز



عارف مرحوم حاج محمد اسماعيل دولابي در بياني، معناي غيبت حضرت ولي عصر(عج) را اينگونه تشريح مي‌کنند:

سوال شد امام زمان (عج) غايب است يعني چه؟ گفتم غايب؟ کدام غايب؟

بچه دستش را از دست پدر رها کرده و گم شده مي گويد: پدرم گم شده است. ما مثل بچه‌اي هستيم که پدرش دست او را گرفته است تا به جايي ببرد و در طول مسير از بازاري عبور مي‌کنند.

بچه جلب ويترين مغازه‌ها مي‌شود و دست پدر را رها مي‌کند و در بازار گم مي‌شود و وقتي متوجه مي‌شود که ديگر پدر را نمي‌بيند، گمان مي‌کند پدرش گم شده است. در حالي که در واقع خودش گم شده است. انبياء و اولياء پدران خلق اند و دست خلائق را مي‌گيرند تا آنها را به سلامت از بازار دنيا عبور دهند. غالب خلائق جلب متاع‌هاي دنيا شده‌اند و دست پدر را رها کرده و در بازار دنيا گم شده‌اند.

امام زمان (عج) گم و غايب نشده است ما گم شديم و محجوب گشته‌ايم. امام غايب نيست، تو نمي بيني آقا را. او حاضر است. چشمت رو که اسير دنيا شده اگر از دنيا دست بردارد، آقا را مي بيند. خلاصه نگو آقا غايب است. تو نمي بيني.


 




برگرفته از کتاب « امام زمان (عج) در کلام اولياي رباني/مهدي لک علي آبادي




 


گالري تصاوير سوسا وب تولز


 


بسم الله الرّحمن الرّحيم




فَالْيَوْمَ نُنَجِّيکَ بِبَدَنِکَ لِتَکُونَ لِمَنْ خَلْفَکَ آيَةً وَ إِنَّ کَثيراً مِنَ النَّاسِ عَنْ آياتِنا لَغافِلُونَ(92)


پس امروز، بدنت را (از آب) نجات مي دهيم، تا عبرتي براي آيندگان باشي! و بسياري از مردم، از آيات ما غافلند! 


(سوره يونس آيه 92)


  


فرعون عصر حضرت موسي(ع)، که ((رامسز دوم)) نام داشت، از سپردن بني اسرائيل به حضرت موسي(ع) سرپيچي کرده و حضرت موسي(ع) و همراهانش را تعقيب کردند. با معجزه الهي دريا شکافته شد و فرعون و سپاهيانش غرق شدند. افراد باقي مانده در دستگاه فرعون که با وي در تعقيب حضرت موسي(ع) نبودندپس از آگاهي از ماجرا فرعون را از آب گرفته و موميايي مي کنند.


موميايي وي امروزه درمعرض تماشاي جهانيان است. چيزي که قرن ها پيش قرآن کريم آن را پيش بيني کرده است.




مسلمان شدن موريس کاي به وسيله جسد فرعون!!!!




هنگامي که فرانسوا ميتران در سال 1981 ميلادي زمام امور فرانسه را بر عهده گرفت،ازمصر تقاضا شد تا جسد موميايي شده فرعون را براي برخي آزمايشها و تحقيقات از مصر به فرنسه منتقل کند.


جسد فرعون به مکاني با شرايط خاص در مرکز آثار فرانسه انتقال داده شد تا بزرگترين دانشمندان


باستانشناس به همراه بهترين جراحان و کالبد شکافان فرانسه، آزمايشات خود را بر روي اين جسد و کشف اسرار متعلق به آن شروع کنند.
رئيس اين گروه تحقيق و ترميم جسد يکي از بزرگترين دانشمندان فرانسه به نام پروفسور موريس بوکاي بود، او بر خلاف سايرين که قصد ترميم جسد داشتند، در صدد کشف راز و چگونگي مرگ اين فرعون بود.
تحقيقات پروفسور بوکاي همچنان ادامه داشت تا اينکه در ساعات پاياني شب نتايج نهايي ظاهر شد بقاياي نمکي که پس از ساعت ها تحقيق بر جسد فرعون کشف شد دال بر اين بود که او در دريا غرق شده و مرده است و پس از خارج کردن جسد او از دريا براي حفظ جسد، آن را موميايي کرده اند. اما مسئله غريب و آنچه باعث تعجب بيش از حد پروفسور بوکاي شده بود اين مسئله بود که چگونه اين جسد سالمتر از ساير اجساد، باقي مانده در حالي که اين جسد از دريا بيرون کشيده شده است؟!



وي در حال آماده کردن گزارش نهايي در مورد کشف جديد خويش(مرگ فرعون به وسيله غرق شدن در دريا و موميايي شدن جسد او بلافاصله پس از بيرون کشيدن از دريا) بود که يکي از حضار يادآور شد که نتيجه تحقيق وي کاملا مطابق با نظر مسلمانان در مورد غرق شدن فرعون است.پروفسور به شدت اين خبر را رد کرد و آن را بعيد دانست. او بر اين عقيده بود که رسيدن به چنين نتيجه بزرگي مگر با پيشرفت علم و با استفاده از امکانات دقيق و پيشرفته کامپيوتري نيست.


هنگامي که پروفسور مشاهده کرد که نتيجه تحقيقش کاملا منطبق بر نظر مسلمانان در مورد غرق شدن فرعون است؛ حيرت و سردرگمي وي دوچندان شد و از خود سوال مي کرد که چگونه اين امر ممکن است با توجه به اينکه اين موميايي در سال 1898 ميلادي و تقريبا در حدود 200 سال قبل کشف شده است، در حالي که قرآن مسلمانان قرن ها پيش نازل شده است؟!
موريس بوکاي پس از اتمام تحقيق و ترميم جسد فرعون، آن را به مصر بازگرداند ولي خاطرش آرام نگرفت و به کشورهاي اسلامي سفر کرد تا از صحت خبر در مورد ذکر نجات جسد فرعون توسط قرآن کريم اطمينان حاصل نمايد. آيه مذکور در اين مطلب او را به يقين رسانيد و سبب شد ايشان به دين مبين اسلام مشرف شوند.


پروفسور موريس بوکاي با تغييرات بسياري در تفکر و انديشه خويش ده ها سال  در مورد تطابق حقايق علمي کشف شده در عصر جديد با آيه هاي قرآن کريم تحقيق کرد...


حاصل تلاش سال ها تحقيق اين دانشمند فرانسوي کتابي به نام ((بررسي کتاب مقدس قرآن در پرتو علوم و فنون جديد)) بود. 




برگرفته از کتاب لحظه اي درنگ1(قطراتي از معجزات علمي قرآن کريم)-


نويسنده: محمدجواد واسعي- انتشارات بني هاشم


 


گالري تصاوير سوسا وب تولز


 

پيام روز...
ما را در سایت پيام روز دنبال می کنید

برچسب : عبرت از گذشتگان,عبرت از گذشتگان در قرآن,عبرت از گذشتگان در نهج البلاغه,عبرت از گذشتگان حدیث,عبرت از سرنوشت گذشتگان,عبرت گرفتن از گذشتگان, نویسنده : bfarhangi1392c بازدید : 11 تاريخ : جمعه 7 آبان 1395 ساعت: 16:55